Bonnis.

Lilla snutten! Finns ingen gång man blir så glad som när man kommer ut i hagen och hästen kommer i full kareta för att få en klapp ;)

Red Bonnis en kort runda, dels för att det började mörkna och dels för att han haft lite ledigt denna vecka. Hade hacket på för att se hur det fungerade och det gick riktigt bra! Tyckte han tog bättre stöd och var lite mer framåt så kommer nog varva mellan detta och tredelat!

Gjorde lite sidvärtsrörelser och jobbade på att han skulle gå fram fram fram, grinade ihop gjorde han när han ansåg att slowmotion var skit bra!

Slowmotion is better then nomotion.

Tryckte till han och då skulle han hem tyckte han, men icke. Sen så gick han riktigt fint, tog någratravsteg för att se om det fick fram honom lite till. Då blev han glad hest ;) Men efter som att stått nu denna vecka så fick det räcka med 5 meter haha!

Lilla snutten, har ökat fodergivan lite med så nu får han 1,5 liter tävlingsfoder (vet ej vad det heter) och 1 liter krafft grov som är till unghästar och avelsston. Skulle in till lantmännen idag men de hade stängt :( Skulle köpt betfor till den goda herren nu när jag ska börja stalla in men kompenserade det med en feting morot, haha!

Hur har eran dag varit?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: