Bonnis på ATG kliniken

Idag stod det återbesök för hältan i ena knäleden bak och att gå ner i magen på honom.

Kul väder att köra transport i, lycklig som jag var satt jag på första passagerar plats och njöt. Hungrig kille plockade vi upp i stallet efter att ha fastat i ett dygn i och med gastroskopi undersökningen.

Väl inne på kliniken så fick Li först longerar Bonnis och veterinären tyckte att han blivit lite rundare över rygg och rumpa sedan sist och det visar ju att avmaskningen gett resultat.  S K Ö N T ! Men han är fortfarande väldigt seg (-are än vanligt). Men hältan var borta, tack o tack.

Sedan skulle de ner i magen på stackarn, de bremsa till en början bara men när de nästan var i magen så gav de honom lugnande. Förstår ni hur lugn han är om man nästan kan genomföra en hel gastroskopi genom att bara bremsa? Och han är 5 år...

Iallafall, väl nere i magen var det mycket vätska så man kunde inte se hela kanten på slemmhinnan men man kunde se den på ett ställe och där hittade man lite rodnader/irritationer som var magkatarr. Som jag misstänkt ett tag! Så det blev det medecin för och om två veckor ska Li och veterinären pratas vid om vad nästa steg är, om det blivit bättre eller ingen skillnad. Har det då inte blivit bättre och han fortfarande sparkar mot skänkeln vid ridning etc så ska man skriva ut smärtstillande och se om han har ont i kroppen någonstans.

Ja det med, han får börja motioneras. Ridas, promeneras, tömköras, longeras och det är ju kalas kul!

Jätte groggy kille!


Postat av: Lisbeth Ingvarsson

Kommer inte ihåg hur det var - var Bonnie ett estländskt varmblod - inte Tori eller? De få Tori jag haft nöjet att möta är helt underbara!

2012-02-24 @ 19:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: