Bengan the man.

Ja idag så stod det ju egentligen cykel på schemat men jag hann inte och orkade inte ut o trampa klockan 7 på kvällen efter 10 timmars arbete, orkade inte bara.

Så vi tog en raggarrunda med Bengan i täten.

Lite off topic men tycker att det är ganska fränt att bengtsson och bengtsson var ute på en promenad liksom, vad är oddsen att man hittar en häst med samma samn som man har i efternamn?


On topic, han var iallfall om möjligt ännu finare idag än igår. Övade halter och svängar, halterna var lite trixiga i början men efter en stund så stannade han bara av rösten och stod still tills jag bad han gå igen! Duktig grabb :D

Svängarna är ju lite trixigt åt vänster medans det är åt höger inga problem så körde lite slalom mellan träden (dit ville vi absolut inte gå, nej nej läskig busskur där SER DU!?) och i slutet så gick det lite smidigare.

Väl framme vid stallet så testade jag att ta en kort trav bara för att se hur han reagera, wroooooom. Aha, han satte iväg i full kareta och blev livrädd för att det var nån som joggade bakom honom ;) Saktade av och gjorde om, mycket bättre!

Älskade lilla (feta) Bengtsson.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: